Hjemmeside

Hjemmeside

Det er vigtigt at give besøgende på jeres hjemmeside et godt førstehåndsindtryk. Det er ofte her, at mange potentielle kunder vil søge information om jeres virksomhed. Øvrige vigtige faktorer er troværdighed, nem navigation, informativ og så videre.

Hos IT Global sikrer vi, at din hjemmeside opfylder alle dine kunders forventninger og ikke mindst dine egne.

Design

Design er vigtig for enhver hjemmeside. Også på mobiltelefonen og tablets. Vi har alle prøvet at besøge en hjemmeside, der ikke er mobil optimeret og oplevelsen af ikke at kunne finde det man søger. I dag hvor over 50% af alle besøg kommer fra en mobil enhed, er det vigtigt at din virksomheds hjemmeside er mobil optimeret. IT Global er løsningen på netop det problem.

SEO

SEO

Det er vigtigt for alle virksomheder at deres hjemmeside er SEO optimeret (Search Engine Optimization). Uden en SEO optimeret side kan dine kunder ikke finde dig. Har du haft oplevelsen af ikke at kunne finde et produkt eller firma på Google? Netop dette skyldes at virksomheden ikke har søgeoptimeret deres hjemmeside.

Hos IT Global arbejder vi for at dine kunder altid kan finde din virksomhed på Google og andre platforme, således du får flere besøg på din hjemmeside og dermed også flere potentielle kunder.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600