Sikkerhed er det første skridt  

Pandemien skabte en massiv omvæltning i den måde, vi arbejder på. I marts 2020 reagerede de danske virksomheder hurtigt på overgangen til hjemmearbejde og justerede deres processer og systemer løbende til den nye hverdag. En ny nedlukning lurer konstant rundt om hjørnet, så mulighed for hjemmearbejde er efterhånden blevet normen på det danske arbejdsmarked. Derfor er virksomhederne i gang med at omdefinere, hvilke rammer der skal være for arbejde – og de vælger i vid udstrækning den mere hybride model som er, hvor medarbejderne opererer i krydsfeltet mellem at kunne arbejde overalt og arbejde på kontoret, hvilket giver dem større fleksibilitet. 

Samme med den nye hybride model er der en række overvejelser og udfordringer, der kan stå i vejen for at nå godt i mål med de nye rammer. 

Cyber-angreb spænder ben for hybridt arbejde 

Det at styre en hybrid arbejdsstyrke, som både kobler på via kontoret, logger på hjemmefra og måske via åbne netværk på caféer, er i sagens natur en kompleks proces – især når det handler om at sikre, at dine sikkerhedsløsninger dækker alle scenarier. 

Under pandemien har vi set en stigning i antallet af cyber-trusler målrettet enkeltpersoner. På den ene side har cyber-kriminelle udnyttet pandemien ved at sende corona-relaterede svindelforsøg relateret til vacciner eller økonomisk støtte. På den anden side er 47 % af alle enkeltpersoner blevet forsøgt snydt af phishing-forsøg, mens de har arbejdet hjemme. Og når en enkelt medarbejderkonto først er blevet kompromitteret, så kan hackerne have rig mulighed for at gennemsøge dine systemer for følsomme data. 

Omkostningerne i forbindelse med disse angreb er ikke ubetydelige. Ud over skaderne på en virksomheds omdømme kan omkostningerne i forbindelse med et sikkerhedsangreb i gennemsnit koste små og mellemstore virksomheder (SMV) tæt på 1 million kroner. Derudover har det taget over en uge at genoprette data og udbedre skaderne på 43 % af de ransomware-angreb, der har været taget, og kun 35 % af SMV’erne opnår efterfølgende et overskud efter et langvarigt ransomware-angreb. 

Er jeres sikkerhedsniveau ajour med truslerne? 

Med de sikkerhedstrusler vi oplever i dag, skal din virksomhed implementere sikkerhedsløsninger, der beskytter alle dine systemer – uanset hvor dine medarbejdere logger på fra. 

Opbygning af sikkerhed er en kompleks og tidskrævende opgave for dine IT-medarbejdere og det er krævende for dem hele tiden at holde sig ajour med skiftende sikkerhedstrusler. Så hvordan får I nemt styr på sikkerheden i din virksomhed uden at gå på kompromis med andre opgaver? 

I har måske allerede løsningen på sikkerhedsudfordringerne

Rigtig mange virksomheder har en Microsoft 365-licens, men de bruger kun en brøkdel af de indbyggede funktioner. En af de funktioner, der gemmer sig i 365-licensen, er Microsoft Endpoint Management, som gør underværker, når det gælder IT-sikkerhed på de enkelte pc’er. Det samme gælder Azure Virtual Desktop, hvor du nemt – og centralt – kan styre sikkerhedsopsætningerne på de enkelte hjemmearbejdspladser. Microsofts programmer er helt up to date, når det gælder sikkerhedstruslerne, så dine IT-medarbejdere slipper for at være det. 

Vil du se, hvor nemt det kan være at håndtere IT-sikkerhed i din virksomhed med Microsoft Endpoint Management og Azure Virtual Desktop? Så book en live demo her.  

Microsoft Endpoint Management og Azure Virtual Desktop

Vil du se, hvor nemt det kan være at håndtere IT-sikkerhed i din virksomhed med Microsoft Endpoint Management og Azure Virtual Desktop?