Om os

Om os

IT Global har en vision og mission om at levere førsteklasses IT-løsninger til vores kunder. Kommunikation er en central del af vores kultur, og vi arbejder hårdt for at sikre en høj grad af forståelse og tilfredshed. Vi er stolte af at tilbyde fleksibilitet i vores tjenester og holde os ajour med de nyeste teknologier gennem samarbejde med vores partnere. Dette gør det muligt for os at skræddersy vores løsninger til hver enkelt kundes unikke behov og mål.

Et stærkt team

IT Global stræber efter at være en pålidelig og værdiskabende sparringspartner for vores kunder ved at levere konsekvent høj service. Vi tilbyder design, implementering og support inden for områder som Microsoft Intune, Microsoft Azure og Microsoft 365. Vi er stolte af vores høje faglige kvalitet og vores evne til at analysere vores kunders behov for at kunne rådgive dem korrekt og skabe de mest optimale IT-løsninger.

Vi har en helhedsorienteret tilgang til IT-projekter og tager højde for de forandringer, de medfører for vores kunders organisationer. Med vores ekspertise inden for udrulning, konfiguration, opsætning, rådgivning og udvikling kan vi levere en integreret og omfattende løsning.

Faglige kompetencer i centrum

Høj grad af tillid

Personlig rådgivning

Vi skaber samarbejde i dialog

Løsninger

Løsninger

IT Globals forretning er bygget på nøgleværdierne troværdighed, ydmyghed og ærlighed, som er centrale for alle vores medarbejdere. Vores mål er at levere fleksible og skalerbare løsninger til vores kunder til konkurrencedygtige priser, der er tilpasset deres individuelle behov. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der kan justeres efter vores kunders unikke forretningskrav og udfordringer. Vi er forpligtede til at opbygge langvarige og tillidsfulde relationer med vores kunder og hjælpe dem med at opnå deres mål gennem vores IT-løsninger og -tjenester.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600