Om os

Om os

Vores vision og mission er at levere de bedste IT løsninger til vores kunder. For at levere de bedste løsninger er “kommunikation” en vigtig del af vores kultur.

Hos IT Global leverer vi fuld fleksibilitet i vores ydelser. Sammen med vores partnere er vi på forkant med den nyeste teknologi. Det gør, at vi kan tilpasse vores løsninger efter den enkeltes kundens behov.

IT Global er en sparringspartner og det er vigtigt for os at vores kunder har den samme oplevelse. Vi tilbyder vores kunder design, implementering og servicering.

Et stærkt team

Det er vigtigt for os at vi er i stand til at levere et fagligt højt niveau, i alle de løsninger vi leverer. Vi sikrer, at vores kunders løsninger bliver analyseret, så vi kan rådgive korrekt og skabe den bedst mulige IT-løsning.

IT Global har en tilgang med 360 graders perspektiv på IT-projekter og de forandringer, som de medfører hos vores kunder.

Hos IT Global strækker vores kompetencer sig fra udrulning, konfiguration, opsætning, rådgivning og udvikling og alt derimellem.

Faglige kompetencer i centrum

Høj grad af tillid

Personlig rådgivning

Vi skaber samarbejde i dialog

Løsninger

Løsninger

Vi bygger vores forretning på troværdighed, ydmyghed og ærlighed. Det er de vigtige nøgleord for alle medarbejdere i IT Global. Vi ønsker at leverer fleksible løsninger til vores kunder til attraktive priser. Vi tilbyder derfor vores kunder løsninger der er tilpasset til deres behov.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600