Office 365

Office 365

Microsoft Exchange Online kan give din virksomhed en fleksibel og skalerbar løsning, hvor infrastrukturen er dækket af en per-bruger licens model.

Med Exchange On-Premises har du ansvaret for at arrangere og vedligeholde Exchange-serveren og serverhardwaren, samt erhverve Client Access licenser til dine bruger. Med Exchange online køber du en hosted løsning, hvor du blot betaler for de licenser du skal bruge. Microsoft hoster Exchange serverens infrastruktur for dig og IT Global hjælper dig med at supporter den.

Exchange Hybrid

En af Exchange Onlines primære fordele for mellemstore virksomheder og virksomheds organisationer, er hybrid fleksibilitet. Implementering af Exchange i en hybrid-konfiguration giver din organisation muligheden for at holde nogle brugerpostkasser på on-premise Exchange-serveren, mens andre flytter til Exchange Online. Dette gør det muligt at lave en en trinvis migreringen til Exchange Online. IT Global er specialiseret i at lave hybrid opsætninger.

Hybrid implementeringer er en fantastisk måde at flytte tungere arbejdsopgaver ud af dine on-premise servere og dermed frigøre ressource. Endelig giver hybrid-implementeringer en organisation fleksibiliteten af skyen, hvilket muliggør en fleksibilitet i brugerantal uden infrastruktur investeringer.

 

Data Sikkerhed

Data Sikkerhed

Datasikkerhed i skyen er ikke længere et problem. Office 365 har indbygget sikkerhed, men det er dog vigtigt at de sikkerheds funktioner der er tilgængelig i Office 365, er aktiveret og opsat korrekt. Hos IT Global kan vi hjælpe med at gennemgå din Office 365 løsning og sikre den er korrekt opsat.

I Office 365 er dine data er sikre og du bestemmer selv hvem der har adgang til dem. Skulle en af virksomhedens medarbejdere være uheldig at miste sin computer eller telefon, er det muligt slette alle data uden at have enheden i nærheden.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600