Office 365

Office 365

Microsoft Exchange Online kan give din virksomhed en fleksibel og skalerbar løsning, hvor infrastrukturen er dækket af en pr. bruger licensmodel.

Med Exchange On-Premise har du ansvaret for at installere og vedligeholde Exchange-serveren og serverhardwaren samt erhverve Client Access-licenser til dine brugere. Med Exchange Online køber du en hostet løsning, hvor du blot betaler for de licenser, du skal bruge. Microsoft hoster Exchange serverens infrastruktur for dig, og IT Global hjælper dig med at supportere den.

Exchange Hybrid

En af Exchange Onlines primære fordele for mellemstore virksomheder og virksomhedsorganisationer er hybridfleksibilitet. Implementering af Exchange i en hybridkonfiguration giver din organisation muligheden for at holde nogle brugerpostkasser på on-premise Exchange-serveren, mens andre flyttes til Exchange Online. Dette gør det muligt at lave en trinvis migration til Exchange Online. IT Global er specialiseret i at lave hybride opsætninger.

Hybride implementeringer er en fantastisk måde at flytte tungere arbejdsopgaver ud af dine on-premise servere og dermed frigøre ressourcer. Endelig giver hybrid-implementeringer en organisation fleksibiliteten af skyen, hvilket muliggør en fleksibilitet i brugerantal uden infrastrukturinvesteringer.

Data Sikkerhed

Data Sikkerhed

Datasikkerhed i skyen er ikke længere et problem. Office 365 har indbygget sikkerhed, men det er dog vigtigt, at de sikkerhedsfunktioner, der er tilgængelige i Office 365, er aktiveret og opsat korrekt. Hos IT Global kan vi hjælpe med at gennemgå din Office 365-løsning og sikre, at den er korrekt opsat.

I Office 365 er dine data sikre, og du bestemmer selv, hvem der har adgang til dem. Skulle en af virksomhedens medarbejdere være uheldig at miste sin computer eller telefon, er det muligt at slette alle data uden at have enheden i nærheden.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600