Drift

Drift

Stabile IT-systemer er afgørende for enhver virksomhed, og hos IT Global betragter vi det ikke som et valgfrit element, men en nødvendighed. Vi tilbyder derfor skræddersyede driftsaftaler, hvor din virksomhed kan overlade hele eller dele af IT-driften til os, herunder Microsoft-teknologier som Azure og Microsoft 365.

En driftsaftale sikrer maksimal oppetid for din virksomhed, da vores teknikere konstant overvåger systemerne og er klar til at reagere, hvis der opstår driftsproblemer. Dette er vigtigt for at forhindre IT-nedbrud og i værste fald datatab.

Patch management

IT Global tager en proaktiv tilgang til at opdatere din virksomheds IT-systemer, herunder Microsoft Azure, Microsoft 365 og relaterede tjenester. Dette sikrer, at vigtige opdateringer altid bliver installeret. Vi udarbejder driftsaftaler skræddersyet til den enkelte kundes behov ved at gennemgå systemerne og i samarbejde med dig som kunde vurdere, hvornår og hvordan opdateringer skal installeres og testes.

Tilgængelighed

Tilgængelighed

I dagens forretningsverden er høj oppetid og tilgængelighed af IT-systemer afgørende, særligt inden for Microsoft-teknologier som Azure og Microsoft 365. Mange virksomheder har svært ved at sikre den nødvendige viden for at undgå kritiske situationer, der kan føre til nedbrud eller datatab.

En løsning kan være en driftsaftale med IT Global. Dette sikrer, at din virksomhed har en samarbejdspartner med både den nødvendige ekspertise og forretningsforståelse, der kan garantere høj tilgængelighed af de systemer, din virksomhed benytter, herunder Microsoft Azure, Microsoft 365 og relaterede tjenester.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600