Drift

Drift

At have et stabilt IT system er vigtigt for alle virksomheder og hos IT Global anser vi det ikke for at være et tilvalg, men en nødvendighed. Vi tilbyder derfor en skræddersyet drift aftale hvor jeres virksomhed kan overlade hele eller dele af driften til os.

Med en drift aftale sikre du din virksomhed den maksimale oppetid, da vores tekniker overvåger jeres system og altid er klar til at reagere hvis der skulle opstå drift problemer. Det er vigtigt for at undgå IT nedbrud eller i værste fald datatab.

 

Patch management

IT Global har en proaktiv tilgang til opdatering af din virksomheds IT systemer. Det sikre at vigtige opdateringer altid bliver installeret. IT Global udarbejder altid drift aftaler som er tilpasset den enkelte kundes behov. Dette gøre ved at gennemgå systemerne og vurdere i samarbejde med dig som kunde, hvornår systemerne skal opdateres og hvordan de efterfølgende skal testes.

Tilgængelighed

Tilgængelighed

I dag stilles der store krav til oppetid og tilgængelighed af virksomheders IT systemer. Det er en udfordring for mange virksomheder at sikre den nødvendige viden, så der ikke opstår kritiske situationer som i værste fald kan resulterer i nedbrud eller datatab.

Løsningen er at lave en drift aftale med IT Global. Det sikre i har en samarbejdspartner der både har den nødvendige viden og forretningsforståelse, for at kunne sikre en høj tilgængelighed af systemerne din virksomhed bruger. 

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600