Konsulent

Konsulent

Hos IT Global er vores IT-konsulenter passionerede i altid at levere en høj faglighed og sikre din virksomhed altid får den bedste rådgivning. Vores konsulenter arbejder for at løse din virksomheds IT-udfordringer og afklare jeres behov.

Skal din virksomhed påbegynde et IT-projekt, kan vores IT-konsulenter hjælpe med rådgivningen og implementeringen af den nye løsning. Alle vores IT-konsulenter har flere års erfaring og kan sikre en stabil, sikker og tryg implementering hos dig.

 

 

Specialister

Ved at benytte dig af konsulenter fra IT Global er du sikret en konsulent med høj faglighed og passion for sit arbejde. Vi tror på denne kombination er opskriften på at gennemføre et succesfuldt projekt. Vores konsulenter er specialister indenfor hver deres områder, hvilket giver dig en tryghed når løsningen skal designes og implementeres.

Nye teknologier

Nye teknologier

Vores konsulenter efteruddanner og opkvalificere altid deres kompetencer med de nyeste teknologier. Det er med til at sikre at IT Global kan implementere og rådgive dig som kunde til de bedste løsninger.

IT Global har adgang til en række samarbejdspartner som løbende vejleder os indenfor nye teknologier, hviklet gør vi altid er opdateret. Vores store netværks gør det muligt altid at drage erfaringer fra tidligere projekter, hvori der er benyttet helt nye teknologier.  

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600