Konsulent

Konsulent

Hos IT Global er vores IT-konsulenter passionerede omkring at levere høj faglighed og sikre, at din virksomhed altid får den bedste rådgivning. Vores konsulenter arbejder for at løse din virksomheds IT-udfordringer og afklare jeres behov, herunder IaC (Infrastructure as Code) og Microsoft-løsninger som Intune, Azure og Microsoft 365.

Hvis din virksomhed skal påbegynde et IT-projekt, kan vores IT-konsulenter hjælpe med rådgivningen og implementeringen af den nye løsning. Alle vores IT-konsulenter har flere års erfaring og kan sikre en stabil, sikker og tryg implementering hos dig.

Specialister

Ved at benytte dig af konsulenter fra IT Global er du sikret en konsulent med høj faglighed og passion for sit arbejde. Vi tror på, at denne kombination er opskriften på at gennemføre et succesfuldt projekt. Vores konsulenter er specialister indenfor hver deres områder, herunder IaC og Microsoft-teknologier som Intune, Azure og Microsoft 365. Dette giver dig tryghed, når løsningen skal designes og implementeres.

Nye teknologier

Nye teknologier

Vores konsulenter efteruddanner og opkvalificerer altid deres kompetencer med de nyeste teknologier. Dette sikrer, at IT Global kan implementere og rådgive dig som kunde om de bedste løsninger inden for IaC og Microsoft-produkter som Intune, Azure og Microsoft 365.

IT Global har adgang til en række samarbejdspartnere, som løbende vejleder os indenfor nye teknologier. Dette gør, at vi altid er opdaterede. Vores store netværk gør det muligt altid at drage erfaringer fra tidligere projekter, hvor der er benyttet helt nye teknologier.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600