Azure

Azure

Microsoft Azure er en skalerbar og fleksibel cloud-løsning, der kan tilpasses din virksomheds behov uden at kræve investeringer i hardware. Du betaler kun for de ressourcer, du faktisk bruger. Med over 1000 Azure-tjenester til rådighed kan din virksomhed drage fordel af en lang række muligheder. Hos IT Global er vi specialister i at vejlede og opsætte Azure-tjenester, der er skræddersyet til vores kunders specifikke krav og mål.

Azure IaaS

Azure-platformen tilbyder Infrastructure as a Service (IaaS)-konceptet. Med IaaS får du en cloud-baseret infrastruktur, som du kender den, men i stedet i Azure. Microsoft vedligeholder dit virtualiseringslag, hvilket eliminerer behovet for investeringer i dyr hardware. Du bevarer fuld kontrol over administrationen af dine servere og applikationer. IT Global tilbyder driftsaftaler og bistår med at migrere din infrastruktur til Azure IaaS.

Vi kan hjælpe med at reducere dine Azure-omkostninger med op til 72% i forhold til pay-as-you-go-priser ved at anvende ét-årig eller tre-årig reserveret instanser (VM’er). Når du kombinerer besparelserne fra Azure Reserved Instances og merværdien af Azure Hybrid Benefit, kan du opnå op til 80% besparelse på en IaaS-løsning.

Azure Pass

Azure PaaS

Med Azure Platform as a Service (PaaS) fjernes ansvaret for at styre og skalere infrastrukturen, idet Microsoft håndterer størstedelen af opgaverne. IT Global hjælper dig med applikationshåndtering i stedet for IaaS, hvor vi håndterer alt fra operativsystemlaget og opad.

Ved at benytte Azure App Services kan du bruge værktøjer som Application Insights for at opnå detaljeret indsigt i dine applikationers ydeevne og drift. IT Global står klar til at hjælpe dig med at optimere og effektivisere din virksomheds brug af Azure PaaS og de mange tilgængelige tjenester.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600