Azure

Azure

Microsoft Azure er en cloud løsning som altid kan skalere og tilpasses til din virksomheds behov. Du behøver længere at lave investeringer i hardware, du betaler blot for de ressourcer du benytter.

Microsoft tilbyder i dag over 1000 Azure Services som din virksomhed kan benytte. Hos IT Global har vi specialiseret os i at vejlede og opsætte Azure services efter vores kunders behov.

Azure IaaS

Azure platform tilbyder at benytter et IaaS koncept. Med IaaS anvender du din infrastruktur som du kender den, men i stedet i Azure. Microsoft vedligeholder dit virtualiseringslag, hvilket vil sige du ikke behøver at investere i dyr hardware. Du har forsat adgang til administrationen af dine servere og applikationer. IT Global tilbyder drift aftaler og hjælp til at migrere din infrastruktur til Azure IaaS.

IT Global kan hjælpe med at reducere dine Azure omkostninger med op til 72 procent i forhold til pay-as-you-go priser. Dette kan vi gøre med et år eller tre års reserveret (VM’er). Når du kombinerer de omkostnings besparelser, har du har mulighed for at opnå Azure RI og merværdien af Azure Hybrid Benefit og  spare op til 80 procent på en IaaS løsning. 

Azure Pass

Azure PaaS

Med Azure PaaS fjerner du ansvaret for at styre og skalere infrastrukturen. Med Microsoft Azure PaaS håndtere Microsoft en større del af ansvaret. IT Global hjælper dig dermed med applikations håndtering fremfor IaaS, hvor vi håndtere alt fra OS laget også.

Hvis du vælger at bruge Azures AppServices, kan du herefter bruge værktøjer som Application Insights, til at begynde at få granulær indsigt i dine applikationer.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600