Services

Services

Azure

Azure

Vores Azure-tekniker har erfaring med at implementere Azure IaaS, PaaS og SaaS til forskellige formål og kan hjælpe din virksomhed med at opnå fordelene ved cloud teknologi. 

Office 365

Office 365

Hos IT Global har vores konsulenter mange års erfaring i at implementere Office 365-produkter, og vi kan hjælpe din virksomhed med at drage fordel af cloud produktivitetsværktøjer.

Klient management

Klient Management

IT Global tilbyder forskellige services til dine klienter, herunder løsninger, der øger sikkerheden og forbedrer brugeroplevelsen på tværs af forskellige enheder og platforme.

Netværk

Netværk

Et stærkt netværk er altid afgørende for en virksomheds fremgang. Ligesom personlige relationer bidrager til vækst, er et sikkert, pålideligt og hurtigt netværk nøglen til en effektiv IT-funktion.

IT Sikkerhed

IT Sikkerhed

IT Global tilbyder at hjælpe din virksomhed med at optimere IT-sikkerheden gennem en kombination af onsite og fjernanalyse af din infrastruktur, netværk og systemer.

Telefoni

IT Globals medarbejdere har mange års erfaring i at opsætte erhvervstelefoni løsninger, og vi kan hjælpe din virksomhed med at opnå en mere fleksibel kommunikationsløsning.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600