Telefoni

Telefoni

Med en teleløsning fra IT Global har du muligheden for fleksibilitet i din telefoni-løsning. Løsningen virker til IP-telefoner, mobiltelefoner, Skype for Business og har også en indbygget softphone.

IT Global hjælper jer som totalleverandør med at være behjælpelige med at implementere løsningen, samt udvide jeres muligheder til at kommunikere internt og med jeres kunder.

Cloud Support

Vores telefoni løsninger supporter både Microsoft Teams og Skype for business. Vi har flere muligheder for at tilbyde telefoni på begge platforme. Vi hjælper dig med at finde den løsning der passer til din virksomheds telefoni behov. 

Telefoni Integration

Telefoni Integration

Med en telefoni løsning fra IT Global, er du sikret en løsning, der tilbyder mulighed for integration til dine andre IT-systemer. Vi samarbejder med forskellige leverandør, hvilket gør, at vi kan tilbyde vores kunder forskellige tillægsprodukter til både Microsoft Teams og Skype for business. Vi hjælper altid din virksomhed med at sammensætte netop den løsning der bedst passer til jeres behov.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600