IT Sikkerhed

IT Sikkerhed

Med alt sikkerhed er det vigtigt at få belyst ,hvad der skal beskyttes. Hos IT Global hjælper vi jeres virksomhed med at afdække hvilke systemer, der udgør en IT-sikkerhedsmæssig trussel. Når vi har fastlagt hvilke systemer, der er udsatte, hjælper vi med at afdække omfanget. Det er herefter nemt at hjælpe din virksomhed med at implementere de nødvendige sikkerhedsløsninger.

Datasikkerhed

I forhold til GDPR er det vigtigt at jeres virksomhed har styr på jeres databehandleraftaler, samt interne procedure omkring datasikkerhed. Vi stiller høje krav til samtlige af vores processer for at sikre compliance med gældende lovgivning.

Sikkerheds løsninger

Sikkerheds løsninger

IT Global tilbyder en sikkerhedsløsning der er tilpasset til jeres forretnings behov. Vi udfører en gennemgang af jeres IT-systemer, for herefter at udarbejde en rapport der afdækker hvilke sikkerhedstiltag, der kan skabe værdi for jeres forretning. Som kunde hos IT Global kan du få hjælp af vores konsulenter til at implementere de sikkerhedstiltag vores rapport har afdækket. 

Vi samarbejder med de førende sikkerhedsfirmaer i Danmark. Dette gør vi for at sikre adgang til de nyeste sikkerhedsprodukter og ikke mindst, at vi har ekspertisen, til at implementere de bedste sikkerhedsprodukter hos vores kunder.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600