IT Sikkerhed

IT Sikkerhed

For at opnå den nødvendige IT-sikkerhed er det vigtigt at afdække, hvilke systemer der udgør en trussel. Hos IT Global hjælper vi jeres virksomhed med at afdække disse trusler og vurdere omfanget. Vi kan derefter hjælpe med at implementere de nødvendige sikkerhedsløsninger, der beskytter jeres virksomhed.

Datasikkerhed

GDPR stiller krav til jeres virksomheds databehandleraftaler og interne procedurer for datasikkerhed. Hos IT Global stiller vi høje krav til vores egne processer for at sikre, at vi opfylder gældende lovgivning og kan hjælpe jer med at opnå compliance.

Sikkerheds løsninger

Sikkerheds løsninger

IT Global tilbyder skræddersyede sikkerhedsløsninger tilpasset jeres forretningsbehov. Vi udfører en grundig gennemgang af jeres IT-systemer og udarbejder en rapport, der afdækker, hvilke sikkerhedstiltag der kan skabe værdi for jeres forretning. Som kunde hos IT Global kan I få hjælp af vores konsulenter til at implementere de sikkerhedstiltag, som vores rapport har afdækket.

Vi samarbejder med førende sikkerhedsfirmaer i Danmark for at sikre adgang til de nyeste sikkerhedsprodukter og ekspertisen til at implementere de bedste sikkerhedsprodukter hos vores kunder.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600