Klient Management

Klient Management

Hos IT Global tilbyder vi en specialiseret service kaldet Klient Management, som hjælper din virksomhed med at holde sikkerheden opdateret og i topform for de klienter, der er valgt at tilkøbe denne service til. Gennem vores Klient Management service sørger vi for, at alle de tilknyttede enheder i din organisation er beskyttet mod de nyeste og mest kritiske sikkerhedssårbarheder.

Udover at håndtere opdateringer og patches omfatter vores Klient Management service også implementering og vedligeholdelse af et sæt af sikkerhedspolitikker. Disse politikker er designet til at beskytte klienterne i din organisation og sikre, at medarbejderne anvender deres enheder på en sikker og ansvarlig måde.

Mobile enheder

Dine medarbejdere forventer muligheden for at arbejde effektivt fra deres smartphone, tablet og personlige computer. Det er vigtigt for virksomheder at tilbyde en fleksibel arbejdsplads, hvor medarbejdere kan bruge de enheder, de føler sig mest fortrolige med. Hos IT Global hjælper vi med at indføre en løsning, der giver dine medarbejdere mulighed for at arbejde fra deres præfererede enheder, samtidig med at dine data sikres med vores klientstyringsløsning.

Klient sikkerhed

Klient Sikkerhed

Mange virksomheder giver deres medarbejdere mulighed for at benytte forskellige enheder, såsom PC’er, mobiltelefoner og tablets, i deres arbejde. Det er derfor afgørende, at din virksomhed har et centralt system til at styre alle disse enheder som Microsoft Intune. Hos IT Global er vi bevidste om vigtigheden af klient-sikkerhed og sørger for, at din virksomheds data og klienter er beskyttet mod trusler.

Et af de mest kritiske aspekter af klient-sikkerhed er at sikre, at alle enheder er opdateret med de seneste sikkerhedsopdateringer og patches. Softwareproducenter, som Microsoft frigiver regelmæssigt opdateringer og 0-day patches for at beskytte mod potentielle sikkerhedshuller.

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?

Z

Patch management

Patch management

Med IT Globals Patch Management service sikres din virksomhed effektiv og pålidelig vedligeholdelse af softwareopdateringer. Vi holder dine systemer opdaterede og beskyttet mod kendte sårbarheder, så dine medarbejdere kan arbejde trygt og uforstyrret.

Z

Sikkerhedspolitikker

Sikkerhedspolitikker

Med IT Globals sikkerhedspolitikker får din virksomhed adgang til veludviklede og gennemprøvede politikker, der sikrer en konsekvent og effektiv beskyttelse. Vi hjælper dig med at implementere disse politikker så du kan opretholde et sikkert arbejdsmiljø.

Z

Proaktiv klienthåndtering

Proaktiv sikkerhed

IT Globals Proaktive Klienthåndtering tilbyder en omfattende løsning, der sørger for løbende overvågning og optimering af dine enheder. Vi identificerer potentielle problemer og sikkerhedstrusler, hvilket forebygger nedetid og sikrer en stabil og sikker drift for dine medarbejdere.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600