Klient Management

Klient Management

Klienten er det værktøj, brugeren benytter til at udføre sit arbejde. Det er derfor vigtigt, at klienten fungerer optimalt. Oplevelsen af ikke at kunne udføre sit arbejde fordi klienten pludselig går ned, genstarter uventet, eller bare er utrolig langsom nedsætter arbejdsglæden og ikke mindst dit slut produkt.

Med en klient management løsning fra IT Global sikrer vi, at dine medarbejder får en god oplevelse.

Mobile enheder

Dine medarbejder forventer at have mulighed for at kunne arbejde effektiv fra deres smartphone, tablet og ikke mindst deres private computer. Som virksomhed er det vigtigt at kunne tilbyde dine medarbejder en agil arbejdsplads. Hos IT Global hjælper vi jeres virksomhed med at implementere en løsning, som giver dine medarbejder mulighed for at kunne benytte lige den enhed, de vil, når de arbejder. Som virksomhed har du forsat tryghed i, at dine data er beskyttet med vores klient administrations løsning.

Central Administration

Central Administration

Mange virksomheder tilbyder deres medarbejder at benytte PC’ere, mobiltelefoner og tablets til at udføre deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at din virksomhed har et centralt sted at administrere alle disse enheder. Vores løsninger gør det muligt at administrere politikker for alle enhedstyper centralt.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600