Support

Support

IT Globals klare mål er at levere den bedste support på markedet. Ved at outsource din virksomheds IT Support sikre du din virksomhed altid hurtigt kan få løst sine IT-udfordringer. IT Globals supportere kan hurtigt og nemt få fjernadgang til dine brugers pc’ere og starte fejlretningen med det samme.

Supporten hos IT Global er altid tilpasset til den enkelte kunde. Dette gør vi, fordi alle virksomheder er forskellige og de har dermed også forskellige krav til support. Vi udarbejder altid en fast og overskuelig procedure for de enkelte IT-systemer, som er tilpasset til din virksomhed.  Dette er for at sikre, vi altid kan levere den bedste support.

SUPPORT 24/7

Vi ved, hvor frustrerende det kan være ikke at kunne få hjælp, når uheldet er ude. Derfor er IT Globals support bemandet 24 timer i døgnet af kvalificerede teknikere, der besvare og begynder alle fejlretninger med det samme.

Vi tilbyder både 24/7 support og tidsbestemte aftaler. Det gør vi for at sikre, vi altid kan imødekomme jeres virksomheds behov.

Agil Support

Agil Support

Hos IT Global ved vi, at behovet for support er varierende fra virksomhed til virksomhed. Derfor sikrer vi, du altid får en skalerbar support, som vi i samarbejde kan tilpasse efter din virksomheds behov. Vi træner løbende vores medarbejder i at tale et sprog, som er let og forståeligt, så dine medarbejder altid hurtigt kan få den bedste kvalificeret hjælp.

Med vores agile model har din virksomhed mulighed for at frigøre interne medarbejdere til andre opgaver, som bedre kan effektivere og skabe værdi for din forretning. Vores medarbejder er kompetente og erfarne med support af virksomheder i alle størrelse og brancher. Det er din sikkerhed for en kvalificeret support. 

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?

Z

Hurtige svartider

Hurtige svartider

Med IT Global support er du garanteret kompetent og hurtig support, når det passer dine medarbejder.

Z

Empatisk og kompetent

Empatisk og kompetent

IT Global medarbejder er erfarne. Det sikre du som kunde får en empatisk og kompetent support.

Z

Proaktiv Support

Proaktiv Support

Du får en IT-supportløsning der er skræddersyet til at håndtere netop din virksomheds behov.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600