IT Konsulent

IT Konsulent

Vi hos IT Global søger en dygtig IT-konsulent til vores team, som har stor interesse i at arbejde med Cloud løsninger baseret på Microsofts infrastruktur.

Du vil i tæt samarbejde med dine kollegaer og vores kunder, komme til at arbejde med implementering af nye IT-miljøer samt drift og support af eksisterende.

Vi søger en konsulent, der trives med tæt kundekontakt, og som stræber efter at levere de bedste værdiskabende løsninger til vores kunder.

Din profil

Vi forventer du har erfaring med design, implementering, drift og support af IT-løsninger for små og mellemstore virksomheder. Du har tidligere arbejdet med Cloud infrastruktur herunder eksempelvis Microsoft Azure, Microsoft Endpoint Manager og/eller Office 365. Vi forventer du har en basal forståelse for netværk.

Du vil komme til at arbejde med alle aspekter af kundernes infrastruktur.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændig og samtidig er velfungerende i teams.

Det er en fordel,  hvis du har erfaring med en eller flere af de listede punkter.

Microsoft Azure

Office 365

Windows Server

Azure Virtual Desktop

Microsoft Endpoint Manager

Fortinet

Om jobbet

Om jobbet

Du vil blive en del af en virksomhed som sætter stor ære i at levere kvalitetsbevidste løsninger, baseret på nye teknologier.

Du vil arbejde med frihed under ansvar,  og vil få rig mulighed for at bidrage til både din og virksomhedens udvikling.

Løn aftales efter kvalifikationer, men vi tilbyder en attraktiv lønpakke med blandet andet kantineordning og forskellige firmaarrangementer.

Hvis det er dig, vi søger, så send en mail til job@itglobal.dk med en kort beskrivelse af dig selv, samt hvorfor du netop er den rette til jobbet. Vedhæft gerne CV eller link til din LinkedIn profil.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte os på job@itglobal.dk eller tlf. +45 69 16 16 00.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600