IT Konsulent

IT Konsulent

Hos IT Global søger vi en kompetent IT-konsulent med stor passion for Cloud-løsninger baseret på Microsofts infrastruktur til at styrke vores hold.

Du vil arbejde tæt sammen med både kolleger og kunder om implementering af nye IT-miljøer samt drift og support af eksisterende. Vi søger en konsulent, der trives med nært samarbejde med kunder og stræber efter at levere de bedste løsninger for dem.

Din profil

Vi forventer, at du har erfaring med design, implementering, drift og support af IT-løsninger for små og mellemstore virksomheder. Du har tidligere arbejdet med Cloud-infrastruktur, såsom Microsoft Azure, Microsoft Endpoint Manager og/eller Office 365.

Vi forventer, at du besidder grundlæggende viden om netværk og vil arbejde med alle aspekter af kundernes infrastruktur. Vi søger en kandidat, der både kan arbejde selvstændigt og som en del af et team. Det er en fordel, hvis du har erfaring med en eller flere af de nævnte teknologier.

Microsoft Azure

Office 365

Windows Server

Azure Virtual Desktop

Microsoft Endpoint Manager

Fortinet

Om jobbet

Om jobbet

Som en del af vores virksomhed vil du få mulighed for at arbejde med frihed under ansvar og bidrage til både din egen og virksomhedens udvikling.

Vi er stolte af at levere kvalitetsfokuserede løsninger baseret på ny teknologi og tilbyder en attraktiv lønpakke, der inkluderer kantineordning og forskellige firmaarrangementer. Lønnen vil blive fastsat ud fra dine kvalifikationer.

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores hold, bedes du sende en mail til job@itglobal.dk med en kort beskrivelse af dig selv og din motivation for stillingen. Vedhæft gerne dit CV eller et link til din LinkedIn-profil. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på job@itglobal.dk eller telefon +45 69 16 16 00.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600