Persondatapolitik hos IT Global ApS 

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos IT Global ApS. 

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. 

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet. 

Dataansvarlig 

Den dataansvarlige er:
IT Global ApS
Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR. 40486704

 

Oplysninger vi indsamler 

IT Global ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:  

– Besøger vores samt navigerer på hjemmesiden 

– Tilmelder dig vores nyhedsbrev 

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback 

– Downloader materialer.  

– Job søgning. 

– Sags systemer – for at behandle opgaver. 

 

Den dataansvarlige 

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på itglobal.dk er IT Global ApS, Birk Centerpark 40, Herning CVR 40486704

 

Behandlingsgrundlag og formål 

Dine almindelige kontaktoplysninger som navnadresse telefon nummer indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelserleveringsbekræftelser samt behandle dine sager. 

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket. 

 

Andre modtagere af personoplysninger 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. 

Vi har vores hjemmeside hos UnoEuro, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i UnoEuros datacentre. 

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. 

Dine personoplysninger kan i visse tilfælde blive overført til andre lande uden for EU/EØS – primært USA. 

 

Dine rettigheder 

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata 

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@itglobal.dk 

 

Cookies 

IT Global benytter cookies for løbende at kunne målrette indhold til de bruger der besøger IT Globals hjemmeside.  

For hvert besøg på hjemmesiden registrerer IT Global ApS hvilken Browser, operativsystem samt IP Adresse på den besøgende. Vi benytter disse data til statistiske analyser og for at optimere den genralle brug af hjemmesiden. 

 

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR:40486704

Kontakt

info@itglobal.dk

+45 6916 1600